Decocars Ledegem
201912081559332_1642854070.jpg
201912081555432_1718195438.jpg


WIJ ZOEKEN UW AUTO ...


SSANGYONG ONDERDELEN »


ZIN IN EEN TESTRIT?« Terug naar overzicht

tivoliwebsite2_1884105294.jpg

New Tivoli


DE VEELZIJDIGE SUV. De Tivoli straalt niet alleen kracht en vastberadenheid uit, maar ook kwaliteit en verfijning.Hij is onmiskenbaar een SUV met een sterk karakter die overal goedkeurende blikken uitlokt.Origineel design!! 


 

 


De nieuwe Tivoli is een auto als geen andere. Ruim vanbinnen, compact aan de buitenkant. De Tivoli is gemaakt om zich altijd en overal behendig en elegant door het verkeer te bewegen. Hij is dan ook de ideale partner voor al je verplaatsingen in de stad, maar ook voor leuke weekeindjes verder van huis.


DE VEELZIJDIGE SUV.

De Tivoli straalt niet alleen kracht en vastberadenheid uit, maar ook kwaliteit en verfijning.

Hij is onmiskenbaar een SUV met een sterk karakter die overal goedkeurende blikken uitlokt.

Origineel design

De Tivoli valt op met zijn eigenzinnige profiel. Aan alles is tot in het kleinste detail gewerkt. De mooi gestylde LED-lichtpartijen en de strakke lijnen op de flanken versterken zijn energieke look. Alsof de Tivoli niet kan wachten om er samen met jou op uit te trekken.
 

In de Tivoli kom je tot rust. Het mooi afgewerkte en goed uitgeruste interieur voelt fijn en gezellig aan. 

De Tivoli geeft je ook alle ruimte voor je bagage. Met maar liefst 395 liter kofferruimte kan je al verrassend veel vervoeren. 

Zie je ’t nog groter? Dan klap je gewoon de achterbank neer. Dat kan in twee delen, voor maximale flexibiliteit.
 

STERKE PRESTATIES.

De benzinemotoren (1.2 & 1.5 T-GDi) bieden veel trekkracht bij lage snelheden en een uitstekend acceleratievermogen voor veilige inhaalmaneuvers. De compacte 1.6 dieselmotor geeft je in alle rijomstandigheden de beste prestaties in zijn klasse. Welke motor je ook verkiest, rijplezier is verzekerd. De beide motoren voldoen aan de laatste Euro 6d-temp norm.
 

Maximale tractie en stabiliteit

De actieve vierwielaandrijving zorgt voor een optimale verdeling van het vermogen tussen de voor- en achteras, voor maximale tractie en stabiliteit.

Rijmodussysteem

Je kan kiezen uit drie inschakelbare rijmodussen: normaal, sport en winter. Elke modus zorgt voor de beste tractie en voor optimale schakelschema’s, aangepast aan de rij- en wegomstandigheden en aan jouw voorkeuren.
 

CNG, A NATURAL CHOICE.

De Tivoli is beschikbaar op CNG (Compressed Natural Gas). Dat is een uitstekende zaak voor het milieu én voor je budget. Je auto stoot minder schadelijke stoffen uit en brandstof tanken is beduidend goedkoper.

De CNG-tankinhoud bedraagt 10 kg. Dit levert een actieradius op van zo'n 190 km.
De standaard benzinetank van 50 L blijft behouden, goed voor 600 km rijplezier. 

Bijkomend voordeel is dat je geen inschrijvingstaks en verkeersbelasting betaalt. 
 

VEILIGHEID VOOROP. ALTIJD EN OVERAL.

Geavanceerde electronica anticipeert op risico’s

De Tivoli is uitgerust met actieve systemen voor waarschuwing en controle om de risico’s in het verkeer zo klein mogelijk te maken en ongevallen te voorkomen.

In de Tivoli zijn jij en je passagiers maximaal beschermd. Niet alleen dankzij de sterke kooistructuur, maar ook door tal van actieve veiligheidssystemen die anticiperen op de meest uiteenlopende situaties.

W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be