Decocars Ledegem
tweewinnaars_1035882921.jpg
decocars_ssangyong_opendeursep2015_118463281.jpg


WIJ ZOEKEN UW AUTO ...


SSANGYONG ONDERDELEN »


ZIN IN EEN TESTRIT?
decocars_ledegem_ssangyong_xlv_1773208122.png

NIEUW: XLVTivoli is alom geprezen voor het voldoen aan een aantal eisen van de klant, niet in het minst de mogelijkheid om vijf volwassenen in comfort te laten zitten en met een van de grootste koffer capaciteit, terwijl veel andere auto's in de sector als een 'down-size' worden beschouwd.

Hij heeft hetzelfde platform en 2,600mm wielbasis als de Tivoli. De Tivoli XLV is voorzien van een verlengde body, een stijging van 238mm over de standaard auto, een uitgebreid laadvermogen tot een enorme 720 kubieke liter. Maar de stijlelementen die Tivoli onderscheiden worden bewaard, met inbegrip van de SUV-stijl design, sportcoupé look en zwevende daklijn.

Ontworpen om multifunctionele oplossing te bieden voor een breed scala van klanten, Tivoli XLV biedt precies de veelzijdigheid die nodig is om de individuele levensstijl te ontmoeten: een gezin auto voor sjouwen van kinderwagens en babybedjes, fietsen en golfclub carrier voor de sport-minded, en de capaciteit voor materialen of zakelijke apparatuur tijdens de werkweek.

UW MULTIFUNCTIONELE OPLOSSING

Maak kennis met een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt – op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen fun om mee te rijden, hij komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek.

Stijl, comfort en gebruiksgemak tot in het kleinste detail. Dat is de nieuwe SsangYong XLV.
  • 720 liter koffervolume, standaard met moduleerbare kofferplank
  • Standaard parkeerhulp
  • Standaard Cruise Control, Radio en manuele airconditioning
  • Uitgebreide veiligheidssystemen
  • AEBS reeds beschikbaar vanaf Quartz
  • Safety Pack (optioneel): (LKA, LDW, TSR, HBA, …)
Nog meer info »
decocars_ledegem_ssangyong_tivoli_1615978294.png

De Tivolien waarvan het markante design mensen met een actieve levensstijl zeker niet onberoerd laat: dat is de Tivoli. De krachtige en resoluut moderne lijnen zijn geïnspireerd door hedendaagse stadsarchitectuur en de vloeiende beweging die je enkel in de natuur vindt.

Ontdek de tivoli op www.ssangyongtivoli.be


vanaf € 13.990* - 186 / mnd
* met ecobon / Financiering op 60 maanden

Nog meer info »
ssangyongkorando2014_771633494.png

De New KorandoEr bestaan Crossovers. En nu bestaat ook de nieuwe Korando. Laat u enthousiasmeren door zijn aanstekelijk designconcept gekoppeld aan pure dynamiek. Beleef comfort in de meest aangename zin. U kan inmiddels vertrouwen op veiligheidsuitrusting op het hoogste niveau. En geniet van een vermogen/verbruiksefficiëntie die uniek is in zijn categorie om zo de impact op de natuur te minimaliseren. Zo wordt rijplezier vanaf het eerste ogenblik een puur genot.

Classy Utility Vehicle Korando. Een statement voor meer rijgenot.

vanaf € 17.490* - 232 €/ mnd
* met ecobon / Financiering op 60 maanden

Nog meer info »
rexton_18583034.png

De Rexton WHet eerste dat opvalt aan de Rexton W, is het nieuwe radiatorrooster en de hertekende koplampen. De karakterlijnen op de motorkap geven volume aan de typerende en sportieve uitstraling van de voorzijde. Langs de flanken creëren de gordellijn in roestvrij staal en het chroom van de sierlijst een uitgebalanceerde link tussen voorvleugel en achterkant.

Een gevoel dat alleen nog maar sterker wordt wanneer u de vele extraatjes ontdekt die binnen handbereik zitten. De bestuurdersstoel is in acht richtingen verstelbaar, en met een druk op een knop neemt hij de voorgeprogrammeerde positie aan van verschillende bestuurders. het audiosysteem laat zich handsfree bedienen, en bovenaan het dashboard zit een stopcontact voor navigatiesystemen en smartphones. in alle stoelen is verwarming voorzien voor een hoog comfort van alle inzittenden op winterse dagen.

vanaf € 24.990 - € 243/mnd
* financiering op 84 maanden

Nog meer info »
actyon_1210469603.png

De Actyon SportsDe meeste pick-ups vergen compromissen. De Nieuwe Actyon Sports doet dat niet. Hij overstijgt de onverzadigbare werklust van een klassieke pick-up: met zijn elegante design, geavanceerde motortechnologie en onafhankelijke wielophanging rondom ontketent hij een ware revolutie. Bovendien geniet er van verschillende fiscale voordelen: u betaalt geen BIV en de jaarlijkse wegentaks is slechts een fractie van die van een personenwagen/SUV.

Met zijn ranke voorsteven en markante motorkaplijnen bekent de nieuwe Actyon Sports meteen kleur: dit is dynamiek en kracht in een bijzonder geraffineerde verpakking.

vanaf € 18.490 - € 246/mnd
* financiering op 60 maanden

Nog meer info »
rodius_1705850826.png

De RodiusDe nieuwe Rodius staat synoniem voor onstuitbaar individualisme. De haast gebeeldhouwde karakterlijn in de motorkap geeft de voorzijde extra volume en creëert een imposante en dynamische uitstraling die de typische eenvolumer meestal mist. Het radiatorrooster is organisch verbonden met de trapeziumvormige koplampunits, die uitgerust zijn met dagrijlichten.

vanaf € 21.990 - € 214/mnd
* financiering op 84 maanden

Nog meer info »


W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be