Decocars Ledegem
saloncondities20182_532949108.jpg
slider1coverl_1325390080.jpg

KORANDO MY2017

rextonoverview61_1116340772.jpg

NEW REXTON 2017

decocars_ssangyong_opendeursep2015_118463281.jpg


WIJ ZOEKEN UW AUTO ...


SSANGYONG ONDERDELEN »


ZIN IN EEN TESTRIT?
Meer dan dertig jaar ervaringOf u nu toe bent aan een nieuwe auto, op zoek bent naar een goede tweedehandse wagen of naar een garage waar u snel en professioneel geholpen wordt, bij Decocars zit u goed.

Voor Luc en Rita De Cock–Gruyaert kennen auto’s geen geheimen. Sinds 1977 leggen ze zich in Rollegem-Kapelle toe op hun garage met zowel nieuwe als tweedehandsauto’s. Als hoofdverdeler in West-Vlaanderen voor SsangYong volgt Decocoars Ledegem alles wat er rond het automerk gebeurt. Ook zoon Dries is in de zaak gestapt en heeft hij zich alles rond SsangYong eigen gemaakt.
Zoon Stefaan startte eind 2001 Decocars Kuurne en is Mazda hoofdverdeler voor Kortrijk. Ontdek er hier alles over.

Decocars is een referentie in de autosector. Logisch, want als verdeler volgt men bij Decocars regelmatig cursussen om hun kennis up to date te houden. Daar vaart u wel bij. En u niet alleen. Autoliefhebbers uit de ruime regio Ledegem-Roeselare-Kortrijk vertrouwen op Decocars Ledegem. De gouden combinatie van bijna veertig jaar vakkennis met de degelijkheid en betrouwbaarheid van het Koreaanse automerk SsangYong wérkt.SsangYong hoofdverdeler West-VlaanderenDecocars Ledegem is de hoofddealer van SsangYong voor West-Vlaanderen. Dat betekent dat u hier aan het perfecte adres bent voor alle versies en types SsangYong, met alle door u gewenste opties en extra’s.


Volledig gamma SsangYongWat vindt u belangrijk: design? Ergonomie? Rijcomfort? Met SsangYong hebt u het allemaal. Of u nu op zoekt ben naar een stoere familiewagen of een handige SUV of terreinauto het ervaren en professioneel team van Decocars helpt u om uw ideale auto te vinden.

Aangezien Decocars Ledegem hoofdverdeler is van SsangYong is het volledige gamma hier aanwezig. Twijfelt u nog? Vraag gerust een testrit: zo weet u meteen of dit uw droomauto is. 


Top garage, top teamAls garage en verdeler van SsangYong doet Decocars alles wat het moet doen:

- zich voortdurend bijscholen
- klantgericht luisteren naar uw wensen
- zorgen dat uw auto ook na aankoop in topconditie blijft

In de ruime showroom leidt het team van Decocars Ledegem u graag rond tussen de nieuwste modellen. Al uw vragen over SsangYong krijgen hier een antwoord. Vraag gerust een testrit.

De vestiging in Kuurne is specialist in Mazda. Tussen beide verdelers is een nauwe samenwerking.
Liever een tweedehandse auto? Ook dat kan. Decocars biedt u een ruime keuze aan tweedehandse modellen met telkens een jaar garantie.

W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be